Protectia padurilor

SC Zibet Exim SRL are o experiente de peste 17 ani in prestarea de servicii pentru protectia padurilor. Serviciile de protectie a padurilor includ atat aplicarea pe cale aeriana a insecticidelor, agentilor biologici si a fertilizatorilor, cat si sustinerea pe cale aeriana a promovarii si monitorizarii sanatatii si cresterii domeniului forestier. Serviciile aeriene si de tratament oferite ajuta la protectia naturii si a cresterii valorii resurselor lemnoase.

Suntem una dintre cele mai mari companii specializate pe fertilizarea aeriana, oferind servicii in intraga tara. In plus, oferim si servicii complexe de combatere a daunatorilor. Aplicaţii de pulverizare aeriană ajuta la retardarea unei varietati de daunatori. Serviciile noastre direcţionate constau in aplicarea eficienta de insecticide, agenţi biologici şi îngrăşăminte pentru zone mici, selectate sau de dimensiuni considerabile de teren forestier.

Aeronavele noastre sunt echipate cu Sisteme de stropire Micronair, in conformitate cu cerintele de calitate si cantitate eliberata stabilite in cazul sropirilor aeriene de protectie si dezinfectie a padurilor. Firma noastra este, de asemenea, acreditata ISO QS CERT 9001 si 14001.