DESCRIEREA
COMPANIEI

Echipa si modul de organizare

SC Zibet Exim SRL are cea mai buna echipa, care activeaza in cadrul companiei consecvent, cu un deosebit profesionalism, competenta si entuziasm. Angajam doar piloti, mecanici si personal auxiliar bine pregatit si cu o vasta experienta.

Pilotii nostrii au inregistrat sute de ore de zbor pe avioanele tip AN2 si PZL Dromader, motiv pentru care firma noastra are atat experienta, cat si pregatirea necesara zborului in orice conditii meteorologice sau de relief. Pilotii nostri sunt certificati de catre AACR si detin toate certificate necesare de operare in domeniul agriculturii si de aplicare a substantelor chimice.

Echipa aeriana a SC Zibet Exim SRL este sustinuta de o echipa terestra profesionista, pregatita sa ajute si sa sustina cat mai eficient programele de tratament aviochimic ale companiei. Echipa terestra se ocupa de coordonarea partii de logistica, de incarcarea rapida si realimentarea navelor, de analizarea datelor GPS, de urmarirea inregistrarilor si manipularea materialelor chimice utilizate.

Inspectiile tehnice de intretinere si reparatiile impuse de catre AACR sunt efectuate cu regularitate, si mai mult, sunt efectuate periodic, preventiv lucari de intretinere a echipamentelor, strict programate, suplimentar fata de cele cerute de catre CAA sau producatori.