DESCRIEREA
COMPANIEI

Activitatea noastra

Avand sediul principal in Craiova, SC Zibet Exim SRL detine o flota de avioane ghidate GPS, pilotate de catre o echipa de piloti de inalta pregatire si performanta. Echipa noastra aeriana si terestra este pregatita sa faca fata oricarui aspect al tehnologiei de stropire aeriana.

Suntem echipati si disponibili atat pentru deservirea de proiecte mari, cat si mici si am prestat servicii pe intreg teritoriul Romaniei.

Firma noastra joaca rolul de aparator al protejarii mediului si al sanatatii angajatilor nostri, a beneficiarilor si a publicului, in general. Prevenirea imbolnavirii sau a accidentarii constituie o prioritate pentru noi, personalul nostru urmand practici foarte stricte de siguranta si sanatate profesionala. Lucram in conformitate cu proceduri si elemente de control foarte sensibile atunci cand mixam sau aplicam substante chimice sau biologice. Vom opta intotdeauna pentru cele mai putin toxice materiale disponibile si ne vom lua precautiuni suplimentare pentru a mentine sanatatea populatiei, a faunei salbatice si a animalelor domestice.

Fiecare proiect este cu grija planificat, programat si coordonat pentru o cat mai buna potectie si acoperire a sigurantei si sanatatii muncitorilor. Navele noastre sunt echipate cu technologie moderna de ghidare, cu sisteme de navigare si cu sisteme de stropire controlate computerizat, care asigura precizie in pozitionare, dar si in controlul tintit al distribuirii aeriene.